vineri, 17 octombrie 2008

Oamenii care n-au purtat adidasi in viata lor

Oamenii care n-au purtat adidasi in viata lor inseamna ca au purtat numai pantofi.

Logic.

Nu s-au dus afara la joaca cu copiii, n-au mancat seminte la bloc, n-au completat oracole, n-au jucat frunza sau flori, fete si baieti, n-au baut suc la tec.

Sunt oamenii - incubator. In general au tenul albicios (nu stau la soare sa nu faca cancer de piele), au o parere despre orice (de la mecanisme inflationiste pana la fotosinteza cactusilor), nu i-a iubit nimeni niciodata (decat mamele lor, cu care pretind si acum ca sunt cei mai buni prieteni), colegii le puneau intotdeauna cerneala pe scaun sau guma in par, nu s-au julit niciodata in genunchi, nu s-au dus la concertul Michael Jackson, paradoxal fac destul de mult sex (dar cu oameni la fel de geek ca si ei).

Ei nu purtau adidasi cand erau mici ca nu ii lasau mamele lor. In schimb le dadeau pantofi lacuiti de printi si printese in care sa se duca cu bunicii la teatru duminica si la pian si franceza in timpul saptamanii. Au crescut acum straini si alienati si nepotriviti in mediile in care se invart pentru ca in continuare colegii le pun guma in par si cerneala pe scaun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu