marți, 21 octombrie 2008

Cum sunt oamenii care nu fac sex

Am gasit o serie de insusiri comune la oamenii care nu fac sex.

De exemplu, beau multa apa plata, sunt bolnaviciosi, mananca bio, beau destul de mult alcool si se culca la ore tarzii. Vorbesc ore-n sir la telefon, le plac gadgeturile, au privirea fixa si sunt cam infricosatori pe strada - fereste-te de omul insemnat :)

Capacitate cam redusa de exprimare, nu opineaza - vorbesc putin, doar cand sunt intrebati, si atunci nu calca pe nimeni pe coada. In general, sunt destul de suparaciosi si iau lucrurile personal. De exemplu: "Esti naspa!" - "Ba pe-a ma-tii!" (!?!)

Sunt obsedati cu detaliile. Calca-ti bine camasa cand iesi din casa, sa nu uiti sa pui virgule si diacritice, curata-ti deskotupu` de iconuri, ai uitat sa zici "mersi", dati-mi cele 2 mii rest, va rog.

Se uita mult la televizor. Privirea fixa le ascunde de fapt o retina patata de multe filme rusinoase, ganduri nelalocul lor, secrete multa vreme inhibate. Rosesc repede, isi ascund privirile, sunt cam intepati si nu prea rad la bancuri.

Culmea ca nu sunt neaparat oameni urati (?!?)

P.S. Data viitoare va zic de ce oamenii urati sunt mai urati decat frumosii. Make love, not sex pana atunci ;)

Un comentariu:

  1. ai uitat sa spui de faptul ca detin un anumit numar de jucarii sexuale(dupa buget) si sunt inscrisi la feed pe site-urile de free porn :P

    RăspundețiȘtergere